Bijna is het zover
Door: Sjeik Ali Bakker
Blijf op de hoogte en volg Marco
06 Maart 2014 | Saudi Arabië, Ad Dammām
Het grappige is, dat ik eerst 2 uur reistijd had en dan pas in Assen was, nu reis ik 2 uur en ben ik al 1800km ver. Krijg je nog eten en drinken onderweg, kun je wat lezen, erg relaxed.
Maar nu hoef ik niet meer elke week op en neer. (Jammer van de opgebouwde airmiles)
Kan ik ook mijn definitieve huisje inrichten, de tuin inrichten en alles een beetje eigen maken.
Hier in Al Khobar wordt het nu warm, de lente begint en het is nu elke dag zo'n 29-32 graden. In Taif zal een zo'n 25 graden zijn. Het ligt op 1800 meter hoogte, en daardoor is het er wat frisser :-)
Het zal mij benieuwen, en zo kan eindelijk mijn werk 100% uitvoeren en oppakken. Heb er zin in.
07 Maart 2014 - 18:05
Patrick&Marije:
Hi,
Leuk om weer een verslagje te lezen hoor. Wel warm daar en dan loop je waarschijnlijk met die temperatuur in je pak of ga je in je korte broek naar je werk??
Xx -
07 Maart 2014 - 19:05
Marco Bakker:
Hoi Marije,
Ja ik loop op mijn werk in pak, of in spijkerbroek. Maar wel met overhemd met korte mouwen :-).
In korte broek zal niet worden gewaardeerd, en kan k ookgeen overwicht uitoefenen :-).
Zodra het weekend is, gaat alles in ht kort.
Groetjes, Marco